Vrijdag 12 maart 2021 heeft Maris Stella weeral eens geschiedenis geschreven.
 
Voor de eerste keer sinds het begin van de Wiskunnend Wiske-wedstrijd van de VUB, hebben wij de hoofdprijs kunnen bemachtigen! Dit hebben we allemaal te danken aan de leerlingen van 6L8W8 (Latijn-Wiskunde en Wetenschappen-Wiskunde 8u.), bijgestaan door enkele enthousiaste vrijwilligers uit 5L7W7. Het team, de Precieze Puzzelaars zoals ze zichzelf noemen, heeft zich moedig gebogen over 8 verschillende wiskundeproblemen, ontsproten uit de breinen van de faculteit Wetenschappen en Bio-ingenieurswetenschappen en de faculteit Ingenieurswetenschappen van de VUB. Uiteindelijk behalen ze een monsterscore van 88%!
We waren al supertevreden dat we onze school mochten vertegenwoordigen in deze digitale finale, maar dat we ook nog de beste zouden blijken uit 45 finalisten, was beter dan onze stoutste dromen.
 
Een dikke proficiat aan Aaron Goos, Vincent Matheï, Janne Soontjens, Joke De Bie, Jitte Stes, Claire Krekels, Tim Janssens, Martijn Klaver, Marina Moussa, Lotte Van der Schoot en Lara Geens, die vanaf vanddag bekend zullen staan als winnaars van Wiskunnend Wiske 2021!