Ook in dit nieuwe schooljaar is er weer veel voetbalplezier te beleven op Maris Stella. De jongens van het 1ste en 2de jaar mochten het schooljaar op gang trappen met een zaalvoetbaltornooi in Westmalle. Ze behaalden een mooie 3de plaats.
 
                   
 
 
 
Daarna was het de beurt aan de jongens van de 2de graad. Zij speelden tegen Mariagaarde die een zeer sterke ploeg konden opstellen. Onze jongens konden enkele malen scoren, maar te weinig omte kunnen winnen.
Na de jongens kregen de meisjes hun kans. De meisjes namen het op in een tornooi tegen 3 verschillende ploegen van Mariagaarde. Onze meisjes wonnen elke wedstrijd en kregen zelfs maar 3 doelpunten tegen! Echt knap gespeeld.
 
              
 
 
 
 
Op de velden van Maris Stella werd ook nog gespeeld. De jongens van het 5de en 6de jaar konden zich uitleven in een onderling duel. De jongens van het 6de jaar wonnen met het kleinste verschil, 1-0.
De jongens van het 3de en 4de namen het ook tegen elkaar op. Ondanks dat het 3de maar met 10 spelers was, wisten ze toch hun wedstrijd te winnen met 1-0 na een zeer spannende en aangename wedstrijd. Het 4de jaar kreeg de laatste 10 minuten van de wedstrijd veel kansen om de gelijkmaker te scoren, maar dit lukte niet. 
 
 
Ook in het 2de trimester zal er veel voetbal op Maris Stella zijn met onder andere de terugwedstrijden van de 2de en 3de graad, het 1ste en 2de jaar dat tegen elkaar mogen spelen en natuurlijk de clash tussen de leerkrachten en meisjes!
Het LO-team