Op 25 september was het weer het jaarlijkse zaalvoetbaltornooi tegen de andere scholen van de miniemen. Ook dit jaar was er weer een ploeg van Maris Stella afgezakt om het beste van hun kunnen te laten zien en om de kleuren van Maris Stella te verdedigen. Het was een mooie mix van eerstejaars en tweedejaars die samen op het veld stonden.
 
Bij de eerste wedstrijd was deze mix van spelers nog niet volledig op elkaar ingespeeld of waren ze misschien nog teveel onder de indruk van de tegenpartij. Want vrij vlug stonden ze ineens 1 doelpunt achter. Maar ze gaven absoluut niet op en bleven op zoek gaan naar die aansluitingstreffer. Die kwam er en deze was meer dan verdiend.  De eindstand van de eerste wedstrijd stond dan ook al direct op het bord. 
 
Bij de tweede wedstrijd schoten ze direct uit de startblokken en binnen een mum van tijd stond het ineens 6-0. Dankzij het mooie samenspel van Cas en Brent was direct deze mooie score op het bord verschenen. Er werd nog goed verdedigd, zodat we deze 0 op het bord konden houden, maar de winnaar was bekend. 
 
Ook in de 3de wedstrijd ging het goed. De eerste overwinning en de rest erna had de ploeg zeker vertrouwen gegeven. Emiel liep regelmatig zijn flank af en kon de bal dan afspelen aan Luca. Deze laatste liet de doelman goed aan het werk. Uiteindelijk konden we deze wedstrijd winnend afsluiten met 4-0 op het bord.
 
Voor de laatste wedstrijd moesten we opnieuw tegen een ploeg van Sint-Jan. Er was uitgerekend dat als deze wedstrijd gewonnen werd dat de 1ste plek ons niet meer kon ontlopen. Hoewel er nu ook direct hevig begonnen werd, duurde het een tijdje voor er werd gescoord. Gelukkig kon Ruben achteraan alles goed mee dichthouden waardoor ook de tegenpartij niet kon scoren. Opeens viel daar de 1-0 voor ons. Daan kon even later er 2-0 van maken. Door deze mooie score en door de overwinning van het ganse tornooi kan er met een opgeheven hoofd naar school teruggekeerd worden. 
 
Dank jullie wel, jongens, om de kleuren van onze school zo te verdedigen. 
Het LO-team