Op zondag 28 april zetten we onze deuren weer graag wijd open voor nieuwe ouders en toekomstige leerlingen, maar natuurlijk ook voor iedereen die ondertussen tot onze Maris Stellafamilie behoort.

We trappen onze opendeurdag af met een smakelijk en gevarieerd ontbijt aan een democratische prijs in ons restaurant. Een plaatsje reserveren kan nu al via https://goo.gl/forms/FJDlk9fnMVedDmqv2

We schrijven u en uw familie en vrienden graag in voor het ontbijt 9.30 u. - 11.00 u. of  11.30 u. - 12.30 u tot vrijdag 5 april. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt.

 

Wanneer de laatste kraakverse broodjes van het ontbijtbuffet verdwenen zullen zijn, trekken talrijke activiteiten in onze schoolgebouwen, op het gezellige tuinterras en in het tentendorp zich op gang. U hoeft dus zeker niet op uw honger te blijven zitten als u snakt naar de juiste info of een fijne ontmoeting. Zoals steeds verwent het oudercomité u ondertussen  met een lekker hapje en drankje.

Kortom, 28 april is er om samen met de leerlingen, leerkrachten en het oudercomité te komen genieten van alles wat onze school zo uniek maakt.

Wij kijken alvast uit naar uw komst.

Met vriendelijke groet

het directieteam