Op 15 januari was het zover. Dan keken de leerlingen en de leerkrachten elkaar weer in de ogen. Niet zomaar in de les, maar wel in de sporthal. De opperste concentratie was er. De volleybalwedstrijd tussen deze twee tegenstanders stond op het punt te beginnen. 
 
Even ervoor hadden beide teams zich kort opgewarmd en ook de tactische bespreking was al achter de rug. En daar ging de eerste bal. De leerlingen geraakten, na even zoeken, goed op elkaar afgestemd en speelden zeer goed samen. Doordat de leerkrachten ook meer en meer hun plaats begonnen te kennen, werden er een aantal zeer mooie punten gescoord. Ondanks het feit dat de leerkrachten een eerste kleine kloof hadden geslagen, lieten de leerlingen zich niet doen en vochten ze terug om de achterstand zeker niet te groot te laten worden. Hoe verder het spel verliep, hoe langer de rally’s werden. Na een spannend slot konden de leerkrachten de eerste set mee naar huis nemen met 25-19. Maar omdat beide teams nog wel zin hadden om door te gaan en de tijd er nog wel was, werd er vlug van kant gewisseld en ging de bal opnieuw de hoogte in. De tweede set werd uiteindelijk ook gewonnen door de leerkrachten met 15-7. 
 
Hartelijk dank aan alle volleyballers om mee te doen. Dank je wel aan alle leerkrachten om mee te doen. 
 
Op naar de volgende sportieve confrontatie. Kunnen de leerlingen een wedstrijd winnen tegen de leerkrachten of lopen deze laatste nog meer uit?