Op 24 oktober was de sporthal van Berckhoven in Westmalle weer gevuld met spanning en sportieve strijdlust. Er werd namelijk zaalvoetbal bij de dames gespeeld. En ook dit jaar was er een ploeg van Maris Stella die onze kleuren ging verdedigen. Met 6 spelers en een coach stonden we aan de eerste aftrap. En er werd direct stevig ingevlogen. De eerste wedstrijd werd een mooie overwinning. Met een paar mooie acties van Jitte en Jinte was er een mooie voorsprong uitgebouwd. 
 
De tweede wedstrijd begon echter terug met 0-0. En alle speelsters gingen voor de overwinning. Lieve zorgde ervoor dat de aanvallers de bal niet rustig konden controleren. Ze schermde de ruimte goed af en gaf geen krimp. Tijdens onze aanvallen zorgde Amber ervoor dat het veld goed groot bleef. Echter, na de ganse speeltijd stond het nog steeds 0-0, waardoor er penalty’s kwamen.  Na 3 penalty’s was er nog steeds geen winnaar uit de bus gekomen. Na 5 nog steeds niet en toen sloeg bij de laatste penalty het noodlot toe. We speelden voor de 3de en de 4de plaats en geen finale. Coach Sien moedigde haar ploeg nog eens aan om zich op te laden voor de laatste wedstrijd.
De laatste wedstrijd wilden de dames zeer graag winnen. Noortje liep voor elke bal en kwam een aantal keer tot scoringskansen en ook tot scoren. Zita stuurde de ploeg aan en hield ondertussen achteraan de aanvallen allemaal tegen. Maar opnieuw kwam het weer tot penalty’s. Deze keer waren de winnaars van deze wedstrijd beslist. We mogen trots zijn op onze 4de plaats.
 
Geen enkele wedstrijd verloren, een sportieve namiddag en ook nog een super sfeer, meer is er niet nodig voor een goede prestatie.
 
Knap gedaan, dames.