Zaalvoetbal
Op woensdag 11 oktober zakten onze cadetten af naar de sporthal van Mariagaarde en sporthal de Berckhoven om een zaalvoetbaltornooi te spelen tegen andere scholen uit Malle. Onze jongens werden in een groep ingedeeld met 2 ploegen  van Mariagaarde. 
 
In het begin van de eerste wedstrijd tegen Mariagaarde 2 namen we het heft in handen met enkele goede kansen. Scoren lukte helaas niet. Mariagaarde 2 nam over en scoorde een aantal keer kort na elkaar. We gaven niet op en probeerden terug te prikken maar de paal en de keeper van de tegenstander wilden niet meewerken.
 
In de tweede wedstrijd kwamen we al snel op een 3-0 achterstand tegen de sterke ploeg van Mariagaarde 1. Onze jongens lieten hun hoofd niet hangen en begonnen plots uitstekend voetbal te brengen. Na de 3-1 werd ook de 3-2 gescoord waarna Mariagaarde 1 toch begon te panikeren. Na enkele goede doelkansen waarbij het doelhout een aantal keer geraakt werd, kon Mariagaarde 1 toch de 4-2, 5-2 en 6-2 scoren.
 
In de wedstrijd voor de plaatsen speelden we voor plaats 5 tegen Immaculata 2. Immaculata 2 kwam al vroeg in de wedstrijd 2-0 voor. Met nog 10 minuten te spelen, prikten we voor een eerste keer terug via Wannes Schrijvers. 1 minuut later konden we de 2-2 maken na een knappe combinatie. Na enkele doelpogingen van Lukas D'Affnay die op paal en keeper eindigden, werd de 2-3 toch gemaakt waardoor we met een overwinning het tornooi konden verlaten op een mooie 5de plaats. De organisatie loofde ons voor het faire spel dat we toonden.
 
          
 
 
Veldvoetbal 3de tegen 4de jaar
Op dinsdag 7 november speelden onze 3de en 4de jaars tegen elkaar. De beginfase van de wedstrijd verliep gelijkopgaand met enkele kleine kansen voor onze 3de jaars. De 4de jaars hadden het meeste balbezit en konden dit na 8 minuten ook verzilveren met een doelpunt na een knap uitgespeelde aanval die startte aan het eigen doelgebied. Na dit doelpunt namen onze 4de jaars de wedstrijd volledig in handen. Onze 3de jaars gaven alles wat ze waard waren, maar de achterstand werd groter. 
 
Na een peptalk tijdens de rust konden onze 3de jaars tijdens de tweede helft gelijke tred houden met zelfs enkele goede doelkansen. Helaas lukte het niet om te scoren. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 6-0 in het voordeel van de 4de jaars. Ondanks het grote scoreverschil bleven onze 3de jaars alles geven! Knap gedaan!