Rhisto die wat aanwijzingen van de scheidsrechter krijgt
 
 
Zaalvoetbal
Op 18 oktober speelden onze scholieren van het 5de en het 6de jaar een zaalvoetbaltornooi tegen de scholieren van het Koninklijk Atheneum en het Immaculata Instituut in sporthal de Berckhoven in Westmalle. In de eerste wedstrijd namen onze 5de jaars het op tegen de latere eindwinnaar Immaculata. Een zeer spannende wedstrijd die op en neer ging en waar onze jongens zeker kans maakten om te winnen. Uiteindelijk werd het een terechte 1-1 uitslag. Onze 6de jaars gingen op dit elan verder , maar verloren nipt van het Koninklijk Atheneum 2. Onze teams speelden hun volgende wedstrijd tegen elkaar. Het werd een zeer spannende wedstrijd waar beide teams voldoende kansen kregen om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Na enkele goede combinaties van beide teams werd het uiteindelijk 3-2 in het voordeel van onze 6de jaars. 
 
Onze 5de jaars eindigden met 1 punt op de laatste plaats in het klassement. Toch verdienden zij meer, gezien het goede spel dat ze brachten. Onze 6de jaars eindigden op plaats 3 achter het Koninklijk Atheneum 2 en het sterke Immaculata.
Na onze cadetten kregen ook de scholieren complimenten voor hun fair play en inzet tijdens de wedstrijden. Goed gedaan!
 
 6de jaars in het wit - 5de jaars in het blauw
 
 
Veldvoetbal
Op vrijdag 22 september speelde onze 3de graad tegen elkaar. Kenners voorspelden een spannende wedstrijd gezien het vele voetbaltalent bij zowel het 5de als het 6de jaar. In een zeer gelijkopgaande wedstrijd kregen de 5de jaars de beste kansen. Scoren lukte vooralsnog niet. Na het sterke begin van het 5de jaar begon het 6de jaar aardig voetbal te brengen met enkele grote kansen. Na een verre inworp brak Louis van 6W6 de ban en prikte de 1-0 op het scorebord. 
Na heel wat aantal kansen voor beide ploegen slaagde het 6de jaar erin om de 2-0 eindstand op het bord te zetten. Het 5de jaar liet al weten alles op alles te zetten voor de terugmatch. Het 6de jaar is bij deze gewaarschuwd!