De donkere dagen zorgen ervoor dat de zichtbaarheid van onze leerlingen weer een prioriteit is. Daarom organiseren we in de school reeds twee fluoacties.
 
Als de leerlingen met een fluohesje of met een fluoaccent de schoolpoort betreden, bestaat de kans dat ze een bonnetje krijgen. Dit moeten zij invullen en deponeren in de brievenbus die na een bepaalde tijd wordt geleegd. Als hun bonnetje getrokken wordt, krijgen de leerlingen een smoske of bonnetjes voor een wafel of een drankje.
 
Verder neemt onze school ook deel aan de XIU-fluo actie. Dit jaar wordt er verlangd dat de leerlingen een fluo-ontwerp maken waarbij zij heel veel vrijheid hebben. Het beste ontwerp wordt gekozen en daarmee verdient de school een fluoparty! Vorig jaar werd Saar Dierckx tot de tien beste van België verkozen met haar ontworpen fluovestje. Helaas verloren we toen nipt de strijd omdat we te weinig facebooklikes hadden.
 
Tijdens het klaskwartier had ik het met mijn leerlingen over een fluoactie op MNM. Ik had gehoord dat je een foto moest doorsturen waarop de leerlingen zo onherkenbaar mogelijk zouden staan. Zo gezegd, zo gedaan en de foto die we instuurden, werd gekozen met het gevolg dat wij 21 toffe fluohoezen kregen.
 
1La is sowieso de meest zichtbare klas van dit jaar! 
 
 Michelle Van der Veken, titularis 1L(atijn) a