Elk jaar gaan de leerlingen van vierde jaar op SPORTDAG naar Rijmenam. Hier volgen enkele reacties van leerlingen:
 
De sportdag vond ik zeer geslaagd. Iedereen had erg veel plezier. Ik nam niet deel aan elke opdracht, maar langs de kant toekijken was ook amusant. ’s Middags was het ook zeer gezellig om samen te eten, wat keuvelen met vrienden uit je eigen klas en mensen uit andere groepen. Tijdens de sportdag hebben we elkaar beter leren kennen.
 
Famke De Moor
 
De sportdag was super. Vooral omdat bijna iedereen enthousiast meedeed aan de opdrachten. Klimmen, kruipen, hangen, … zeer tof allemaal. Het tofste moment was toen we meneer Landoy bijna het water hadden ingeduwd (jammer genoeg uiteindelijk niet gelukt!).
 
Myrthe De Jonghe
 
Ik vond de sportdag zeer leuk en spannend. Het was tof om je grenzen te verleggen. De begeleiding was vrolijk, waardoor wij dat ook werden. De speleobox vond ik de max, ookal was het zeker niet makkelijk om daaruit te geraken. De hoogteparcours waren eveneens spannend. Ik vond het een zeer geslaagde dag!
 
Asmara Sebrechts
 
Ik vond het een sportieve, doch koude dag. De leukste opdrachten waren die boven water. Jammer echter dat niemand er in viel. De claustrofobische speleobox was eng en iets te gevaarlijk naar mijn zin. De begeleiders overtuigden wel om je angsten te overwinnen. Als je niet klaar was voor de deadride, gaven ze een bemoedigend duwtje naar beneden!