Infomoment 12-jarige

Fijn dat je belangstelling toont voor Maris Stella!

Zaterdag 19 februari '22 mochten we veel 12-jarigen en hun ouders ontvangen op onze rondleiding door de school.

Misschien kon jij er niet bij zijn door omstandigheden of was de reservatie wegens volzet niet meer mogelijk. Zit je zoon of dochter in het 6de leerjaar en wens je de school nog te bezoeken, dan kan je dit melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zit je zoon of dochter in het 5de leerjaar en ben  je al erg benieuwd naar Maris Stella, bezoek dan zeker onze opendeurdag op zondag 24 april '22 voor een eerste kennismaking.  Wens je persoonlijk een uitnodiging te ontvangen voor de infodag 12-jarigen in het schooljaar 22-23, dan kan je ons via deze link je gegevens bezorgen.

We nodigen je alvast uit vooraf op ontdekking te gaan via de virtuele rondleiding op onze website. Je zal snel ontdekken dat Maris Stella je heel wat te bieden heeft! 

Raadpleeg hier onze digitale folder.


Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen of onduidelijkheden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 03/312.02.33. Wij staan je graag te woord.

Opendeurdag

Zondag 24 april ’22 zal de opendeurdag van Maris Stella plaatsvinden. Via een rondleiding door de school laten we de sfeer van Maris Stella proeven en wordt informatie gegeven over de werking van de school. De rondleidingen gebeuren in kleine groep op afspraak.

Via dit formulier kan u zich inschrijven.