Is de richting  ECONOMIE-WETENSCHAPPEN  iets voor jou? 

                                                                         


Vertonen jouw genen opvallende gelijkenissen met die van Albert Einstein? Ja? Dan is de kans groot dat je je schooluren voornamelijk doorbrengt in een wetenschappelijke richting. Voel je je meer geroepen om later succesvol te ondernemen om zo bijvoorbeeld in de voetsporen van Marc Coucke te treden, dan volg je waarschijnlijk een economische richting.
Maar wat als er een Albert Coucke in je schuilt en je niet alleen wetenschappelijke, maar ook economische kwaliteiten hebt en deze volop wilt ontwikkelen?  Goed nieuws, want vanaf 1 september 2016 biedt Maris Stella de oplossing. We vervolledigen het aanbod van onze aso-richtingen in de derde graad met Economie-Wetenschappen*.

                                                 

Je krijgt dezelfde bagage aan wetenschappelijke kennis mee als het pakket dat de leerlingen in Latijn-Wetenschappen of Moderne Talen-Wetenschappen meenemen in hun verdere studies. En doordat je dus ook een serieuze portie economische kaas gegeten hebt, liggen er heel wat studierichtingen in het hoger onderwijs binnen handbereik. En wie weet... later ook extra mogelijkheden op de arbeidsmarkt?
Afspraak op 1 september 2016 in het eerste jaar van de derde graad Economie-Wetenschappen?
*onder voorbehoud van goedkeuring