Op woensdagnamiddag 21 oktober 2015 speelde Maris Stella mee in een zaalvoetbaltornooi tegen de andere scholen van Malle.
Twee ploegen vertegenwoordigden de kleuren van Maris Stella. Met veel plezier begonnen we aan onze sportieve maar vooral leuke woensdag namiddag.
Bijna alle scholen waren van de partij. Onze eerste ploeg, voornamelijk zesdejaars aangevuld met Simon en Ruben van het vijfde jaar, mochten het onmiddellijk opnemen tegen Sint-Jan.
Een spannende “glijdende” match waarin we jammer genoeg niet konden winnen. De laatste minuten vielen er nog een paar ongelukkige goals in het voordeel van Sint-Jan. De vloer in de sporthal was zeer glad maar dat was natuurlijk voor iedereen hetzelfde. 
Daarna moesten onze twee ploegen tegen elkaar spelen. Onze zesdejaars verloren van de vijfdejaars.
Saan Roefs als ambitieuze zaalvoetbalspeler kon zeer mooie doelpunten maken.De bal plakt als het ware aan zijn voet als hij in het doelgebied kwam. Ruben Jan Segers als zeer goede” volleybal” keeper, kon de bal amper volgen. Sint-Jan speelde ook nog tegen onze vijfdejaars waarbij zij opnieuw zeer nipt konden winnen.
Rik De Backer trapte vele keren ver en hard op het doel, maar net niet precies genoeg om in de netten te belanden.
Immaculata stond ook met twee ploegen aan de aftrap. Onze zesdejaars konden vlotjes winnen van deze jongens. Maar de vijfdejaars kregen het zwaar te verduren tegen hun betere ploeg. Met veel doorzetting probeerde zij door hun verdediging te geraken maar tevergeefs. Winnen zat er net niet in. Het blijft een spel waarbij geluk en talent elkaar in bochten vindt…
Een dikke proficiat aan deze jongens voor hun inzet en mooie voetbalprestaties.