Italiëreis, vermoeiend en zwaar. Vroeg opstaan en dan weer stappen naar… Kerken bezoeken in de meest heilige zin, maar in de disco vlogen we er nog veel harder in! Eten, zoveel je maar kan. Varkenslapjes, je krijgt er niet genoeg van. Het was het allemaal meer dan waard. Vijfdejaars, zorg maar dat je genoeg spaart!
Yelsey Geurts – 6Ar


We hebben echt enorm veel gezien! Zowel de uitstappen als busritjes waren zeer tof. Iedereen leerde elkaar ook beter kennen. Conclusie: een zeer geslaagde reis!
Marthe Brughmans - 6Ar

 

 

 Italië was een geweldige reis met leuke mensen en mooie plaatsen. De sfeer was gewoonweg bangelijk! Maar!!! Voor zij die op zoek willen gaan naar culinaire hoogstandjes, die kunnen beter thuis blijven… Blijkbaar zijn alle Italianen verzot op uitgedroogde varkenslapjes en slechte frieten. Vele restaurants hebben op deze 10-daagse mogen kennis maken met een vreselijke mensensoort: de ‘homo vegetarianus’. De angst was te zien in hun ogen toen ze doorhadden dat er mensen zijn die geen vlees of vis eten!

Linde de Laure – 6K

De reis naar Italië was zeer plezant. Het is dan ook een zeer interessant land! De busreis was wel een beetje lang. Gelukkig voelde iedereen zich veilig door de geweldige buschauffeur Stephan. Zoals door anderen waarschijnlijk al is opgemerkt, werd onze klasgroep er echt door versterkt.

Joelia Janssens – 6Wb

Voor mij was de Italiëreis thuiskomen met een heleboel nieuwe vrienden. We hebben ons enorm geamuseerd, wat gênante maar ook memorabele momenten meegemaakt. Het was gewoon onvergetelijk!

Baukje Bijnens – 6L